Til toppen

Nordik Mouse

Produktnummer: 741066
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Revelokk - etterligner museskrik

Effektiv lokkefløyte med et naturlig muselyd for lokkejakt på rev og andre rovdyr

Nordik Mouse er en lokkefløyte med en naturlig lyd for rev og øvrige rovdyr som har mus/skogsmus som grunnlegende føde. Musepipen er veldig enkel å bruke da man ikke trenger å blåse i fløyten, men bare pust inn og ut av munnen i rask takt. Formen på fløyten gjør at du kan bruke den uten å bruke hendene slik at du kan konsentrere deg på å holde våpenet og være forberedt på et raskt skudd i tilfelle rovdyret dukker opp.

Musefløyten kan brukes som en lokkelyd under hele jaktperioden, men er spesielt effektiv til yngre rever som ikke har hatt tid til å oppleve angstlyder fra andre dyr som f.eks hare og kanin. Lyden i fløyten kan oppfattes som lav, men rovdyr har bra hørsel og er det vindstille oppfatter de lyden på veldig lange avstander.

Lokkefløyten med en naturtro lyd for lokkejakt på rever og andre rovdyr
Enkel å bruke og lar deg ha hendene fri
Pust inn og pust ut luft for å skape en effektiv lokklyd
Musefløyten kan brukes som lokkelyd gjennom revejaktperioden

Bruksanvisning:
Lokk uregelmessig i 20-30 sekunder, så vær stille i 1-2 minutter. Gjenta dette i omtrent 30-40 minutter, og bytt deretter post.

Musfløyte kan også med fordel starte eller avslutte en økt med skrik eller fugleangst.

Husk at selv om dyrene du lokker inn med musefløyte ikke er så forsiktige som ved hareskrik, vil de erfarne dyrene legge seg ned i vinden for å beskytte seg hvis det er et større rovdyr i nærheten som kan utgjøre en trussel. Prøv derfor å posisjonere deg selv slik at du kan overvåke vinden og kamuflere deg godt!