Til toppen

Nordik Barrborn Pro Crow

Produktnummer: 741072
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Kråkelokk - bredt spekter av lyder fra kråkefugl

Nordik Barrborn Pro er en av to lokkefløyter i serien "Nordik Barrborn Crow".
Nordik Barrborn Pro er utviklet og designet av Roger Barrborn i samarbeid med Nordik
Predator. Lokkefløyten er spesialdesignet for å lage en lang rekke ulike lokklyder for kråker. Et godt og fleksibelt munnstykket og lydkammeret gjør at du ikke trenger å blåse spesielt hardt for å oppnå en godt hørbar lokkelyd. Med Nordik Barrborn Pro kan du blant annet lage en rekke hyppige lokkelyder som tiltrekker og irriterer kråker. Grunnlaget er at du plasserer fløyten i munnen med munnstykket mot fronten av fortennene og samtidig har et mellomrom på ca 3-4 mm mellom øvre og nedre del.
Ved å produsere en «grov R»-lyd uten å blåse hardt, vil du raskt få en god grunnlyd som kan betraktes som grunnlaget for din måte å blåse i fløyten på. Når du føler at du får en naturtro lyd som med fordel kan brukes som en rolig kontaktlyd, har du også grunnlyden til å gå videre med å trene opp flere ulike skalaer av lydene.
Ved å variere hvor hardt du kniper munnstykket med tommel og pekefinger eller biter, merker du raskt hvor lett det er å få variasjon i de ulike lydskalaene. Lag gjerne ytterligere variasjoner ved å holde håndflaten foran tønnens trakt i varierende grad.
Tips! Det anbefales å bruke "Pro" og "Basic" fløytene om hverandre og dermed lage en duo av lyder.
Med tilgang til både Pro og Basic veksler du enkelt fra "Pro" Aggressive blåseserier i forskjellige toner og med "Basic" roligere mørkere kontaktlyder.