Til toppen

Nordik Agony

Produktnummer: 741067
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Rovdyrlokk - etterligner angstskrik

En lettblåst lokkefløyte som tiltrekker rev og andre rovdyr

Nordik Agony er en veldig lettblåst lokkefløyte, med en naturlig lyd av smerte og angst. Lokkefløyten fremkaller et generelt angstlyd som er effektivt for lokkejakt på rev og øvrige rovdyr. Agony har lydmembranet lukket, som gjør fløyten mer følsom for fukt enn en lokkefløyte med åpen lydmembran, så prøv å unngå å få spytt i røret ved for eksempel svelge før du blåser. Agony kan også lage en naturlig lyd av kråkefuglen Kaie.

Lettblåst lokkfløyte
Virkelig lyd av smerte og angst
Effektiv for lokkejakt på rever og andre rovdyr
Lukket membran

Instruksjoner
Sett munnstykket inn i munnen og hvil tennene eller leppene mot det. Blås luftstøt i forskjellige lengder og arbeid med en hånd foran lydkammeret for en mer livlig lyd. Agony er et lettblåst rør, så ikke blås for hardt, juster luftblåsingen slik at du får en raspende, naturlig lyd uten å bruke halsen eller grynte. Hvis du vil ha en lysere tone i lyden, må du legge litt mer press på munnstykket.

Forslag til lokkpass

Åpne felt:
Lokk intensivt i 15-20 sekunder, vær stille i to til tre minutter og fortsett å lokke på denne måten i 20-40 minutter per økt.

Mindre åker og skog:
Lokk intensivt i 15-20 sekunder, vær stille i fem til seks minutter og fortsett å lokke på denne måten i 20-30 minutter per økt. Husk at rovdyr ofte går ned i vinden for å beskytte seg hvis det er et større rovdyr der som kan utgjøre en trussel. Så prøv å posisjonere deg selv slik at du vokter vinden din og kamuflerer deg godt!